Arhiva vesti

25.03.2016
Ministarstvo finansija Republike Srbije objavilo je izveštaj o tekućim makroekonomskim kretanjima, u okviru koga se nalazi lista 15 najvećih izvoznika u periodu januar-februar 2016. godine, prema podacima Uprave carina.
>>
24.03.2016
U okviru projekta bilateralne saradnje Srbije i Kine pod nazivom „Soja za ljudsku ishranu", 23. marta je za kinesku delegaciju organizovan obilazak fabrike Sojaprotein i SP Laboratorije, koje posluju u sastavu Victoria Group. Projekat je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Ministarstva nauke Republike Kine, sa ciljem saradnje i razmene
>>
22.03.2016
U Sarajevu je, 17. i 18. marta 2016. godine, održana konferencija „Trendovi i strategije snabdevanja GMO-free proteinima i prehrambenim proizvodima u Evropi”. Organizovali su je Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine u saradnji sa Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju (GIZ), u sklopu projekta „Genetski nemodifikovana kvalitetna soja iz Dunavske regije“.
>>
14.03.2016
Victoria Logistic, članica Victoria Group, pripremila je za poljoprivredne proizvođače brošuru o tehnologiji proizvodnje soje. U njoj su sažeto date sve ključne informacije vezane za agrotehniku ove uljarice: osnovnu obradu zemljišta, predsetvenu pripremu, mineralnu ishranu, setvu, mere nege i zaštitu od korova, štetočina i bolesti, desikaciju i žetvu.
>>
10.03.2016
Na Kopaoniku je od 8. do 10. marta održan 23. Kopaonik biznis forum, na kome je učestvovalo više od 800 privrednika iz zemlje i regiona, predstavnika Vlade Srbije, ekonomskih analitičara i međunarodnih eksperata. U okviru ovogodišnjeg skupa pod nazivom „Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: kako sanirati glavne pukotine u sistemu", organizovano je 20 panela o aktuelnim ekonomskim
>>