Arhiva vesti

28.04.2016
Ministarstvo finansija Republike Srbije objavilo je izveštaj o tekućim makroekonomskim kretanjima, u okviru koga se nalazi lista 15 najvećih izvoznika u prvom kvartalu 2016. godine, prema podacima Uprave carina.
>>
27.04.2016
U okviru Foruma socijalnih inovacija koji je održan 22. aprila u Beogradu predstavljen je dosadašnji rad „Akademije poslovnih veština“ za neprofitne organizacije. Kao rezultat ove inicijative okupljena je prva zajednica biznis profesionalaca iz najvećih kompanija koje posluju u Srbiji, koji doniraju svoja znanja i veštine pomažući rad organizacija koje se zalažu za društveno korisne ciljeve. Na
>>
26.04.2016
Kompaniju Sojaprotein, članicu Victoria Group, 21. aprila posetili su predstavnici univerzitetskog istraživačkog centra Wageningen DLO iz Holandije i istraživačko-razvojnog instituta za informacione tehnologije biosistema BioSens iz Novog Sada.
>>
11.04.2016
Nemačka privredna delegacija zainteresovana za primenu obnovljivih izvora energije u industriji, posetila je kompaniju Sojaprotein, članicu Victoria Group. Tom prilikom, energanu Sojaproteina obišli su Vlastimir Stojanović, ispred Delegacije nemačke privrede u Srbiji, i Zlatko Jovanović, predstavnik nemačke kompanije A.P. Bioenergietechnik Gmbh.
>>