Promene u rukovodstvu “Sojaprotein” A.D. Bečej

PROMENE U RUKOVODSTVU SOJAPROTEIN” A.D. BEČEJ

 

Kompanija Sojaprotein AD Bečej, koja posluje u okviru Victoria Group AD, ovim putem obaveštava svoje partnere, akcionare i nadležne institucije o promeni u visokom menadžmentu kompanije Sojaprotein.

Počev od aprila 2018. godine, novi Generalni Direktor Sojaproteina je gospodin Marko Abramović. Gospodin Abramović donosi iskustvo u oblasti uljarskog biznisa ostvarenog u Vital ad Vrbas, gde je obavljao funkciju Generalnog direktors. Gospodin Abramović,  pored toga, donosi i značajno iskustvo iz bankarskog sektora, koje je stekao u Banca Intesa ad Beograd.

Kompetencijama u  upravljanju proizvodnim pogonima za preradu uljarica i u finansijskom menadžmentu, uz snažnu ličnu inicijativu i posvećenost razvoju rukovođenja kompanijom, gospodin Abramović doprineće unapređenju poslovnih performansi Sojaproteina. Unapređenje pozicije Kompanije na novim tržištima za sojine proteinske koncentrate iz Srbije i kontinuirani rast poslovnih rezultata su ciljevi Kompanije u narednom periodu.

Gospodin Siniša Košutić koji je tokom prethodne četiri godine godine vodio Sojaprotein će karijeru nastaviti u Victoria Group kao Direktor uljarske divizije i Generalni direktor Victoriaoil.

 

PREDSEDNIK NADZORNOG ODBORA

Branislava Pavlović