Victoria Group-i dodeljena srebrna medalja za implementaciju SAP rešenja na nivou centralne i istočne Evrope

Victoria Group, koja je 2012. godine uspešno okončala projekat implementacije SAP poslovnog rešenja, osvojila je prestižnu nagradu SAP CEE Quality Award, na nivou centralne i istočne Evrope, u kategoriji srednjih preduzeća. Nagrada je, prema ocenama devetočlanog žirija koju čine eksperti iz regiona u oblasti implementacije ovog rešenja, dodeljena za prvu fazu VGSAP programa. Ova faza obuhvata implementaciju u kompanijama Victoriaoil, Victoria Group i implementaciju HR modula u celoj grupaciji.

SAP Quality Award se dodeljuje na godišnjem nivou, kompanijama koje su postigle izuzetan uspeh u upravljanju projektom implementacije SAP poslovnog softvera. Ovo je priznanje za efektivnu organizaciju poslovnih i tehničkih procesa tokom implementacije, donošenje poslovne koristi, metodologiju upravljanja projektom, kao i pravovremeno izvršenje implementacije. 

Dodelom ove nagrade rukovodstvo SAP je potvrdilo da je implementacija u Victoria Group primer najboljih praksi u internacionalnoj zajednici kompanija koje su implementirale SAP, a posebno je priznanje izuzetnom radu projektnog tima, sačinjenog od zaposlenih iz korporativnog centra Victoria Group i kompanije Victoriaoil.