Upravljanje kvalitetom

Sojaprotein AD u svom poslovanju primenjuje međunarodno priznate standarde menadžmenta kvalitetom, zaštitom životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu. Sojaprotein AD je opredeljen da primenjuje etičke principe poslovanja i odgovorno se odnosi prema životnoj sredini, zaposlenima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici u celini.

Zahvaljujući primeni niza značajnih standarda za bezbednost hrane i hrane za životinje, Sojaprotein AD plasira bezbedne proizvode najvišeg kvaliteta na domaće i strana tržišta. Sertifikacijom naših proizvoda u skladu sa Kosher i Halal standardom ispunili smo i specifične zahteve ovih tržišta.

Sojaprotein AD u svom proizvodnom procesu koristi zrno kontrolisanog porekla (IP NON GMO, Dunav Soja, ISO 22005), čime je obezbeđena potpuna sledljivost finalnih proizvoda.

Kvalitet sojinog zrna, ostalih ulaznih materijala, pomoćnih sredstava, pakovnog materijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda kontrolisan je od strane međunarodne kontrolne kuće „SGS”, kao i nacionalno akreditovane „SP Laboratorije”.