Upravljanje kvalitetom

Sojaprotein DOO u svom poslovanju primenjuje međunarodno priznate standarde menadžmenta kvalitetom, zaštitom životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu. Sojaprotein DOO je opredeljen da primenjuje etičke principe poslovanja i odgovorno se odnosi prema životnoj sredini, zaposlenima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici u celini.

Zahvaljujući primeni niza značajnih standarda za bezbednost hrane i hrane za životinje, Sojaprotein DOO plasira bezbedne proizvode najvišeg kvaliteta na domaće i strana tržišta. Sertifikacijom naših proizvoda u skladu sa Kosher i Halal standardom ispunili smo i specifične zahteve ovih tržišta.

Sojaprotein DOO u svom proizvodnom procesu koristi zrno kontrolisanog porekla (IP NON GMO, Dunav Soja), čime je obezbeđena potpuna sledljivost finalnih proizvoda.

Kvalitet sojinog zrna, ostalih ulaznih materijala, pomoćnih sredstava, pakovnog materijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda kontrolisan je od strane akreditovanih kontrolnih laboratorija („SGS”, „SP Laboratorije”).

Sojaprotein DOO, u duhu svojih koorporativnih načela, neguje dobru poslovnu praksu sa svojim dobavljačima. Kao odgovornoj kompaniji, cilj nam je da svi  učesnici u našem lancu snabdevanja prihvate i i ispunjavaju iste obaveze u pogledu kvaliteta i bezbednosti proizvoda,  zaštite životne sredine, zdravlja i bezbednosti na radu, dobre poslovne etike i normi održivog poslovanja. To je naš zajednički preduslov za poslovanje na današnjem globalnom tržištu. 

Da bi naši dobavljači što bolje razumeli našu posvećenost da svoje poslovne aktivnosti obavljamo u skladu sa važećim zakonima, propisima i standardima, vođeni integritetom i dobrom poslovnom praksom, sastavili smo Kodeks ponašanja za dobavljače Sojaproteina koji je dostupan na linku:

Kodeks ponašanja za dobavljače