Upravljanje kvalitetom

Sojaprotein DOO u svom poslovanju primenjuje međunarodno priznate standarde menadžmenta kvalitetom, zaštitom životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu. Sojaprotein DOO je opredeljen da primenjuje etičke principe poslovanja i odgovorno se odnosi prema životnoj sredini, zaposlenima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici u celini.

Zahvaljujući primeni niza značajnih standarda za bezbednost hrane i hrane za životinje, Sojaprotein DOO plasira bezbedne proizvode najvišeg kvaliteta na domaće i strana tržišta. Sertifikacijom naših proizvoda u skladu sa Kosher i Halal standardom ispunili smo i specifične zahteve ovih tržišta.

Sojaprotein DOO u svom proizvodnom procesu koristi zrno kontrolisanog porekla (IP NON GMO, Dunav Soja), čime je obezbeđena potpuna sledljivost finalnih proizvoda.

Kvalitet sojinog zrna, ostalih ulaznih materijala, pomoćnih sredstava, pakovnog materijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda kontrolisan je od strane akreditovanih kontrolnih laboratorija („SGS”, „SP Laboratorije”).